Autobedrijf Gebr. Sprakel introduceert het bandenhotel!

Autobedrijf Gebr. Sprakel (18)Natuurlijk, u kunt uw zomer of winterbanden thuis opslaan. Maar voor de zomer- of winterbandenopslag kunt u ook bij ons terecht.

Als u het stallen van uw banden in uw schuur, garage of zolder zat bent, bent u bij ons aan het goede adres.
Na het wisselen van uw banden, slaan we de ongebruikte set droog en warm op in ons bandenhotel.

Bandenopslag: geen zorgen, lage kosten

De vraag naar winterbanden neemt de laatste jaren enorm toe. Steeds meer automobilisten kiezen voor veiligheid. “Waar laat ik mijn zomerbanden in het winterseizoen en omgekeerd?” Autobedrijf Gebroeders Sprakel heeft de perfecte oplossing gevonden.

Het Bandenhotel
Banden HotelWij zorgen voor opslag van de winter-/zomerset in ons bandenhotel. De band/wiel combinaties worden in de speciaal hiervoor ingerichte magazijnen op de juiste manier geregistreerd en opgeslagen.

Zo werkt het!
Aan het begin van het winterseizoen maakt u een afspraak. Wij verzorgen het wisselen van band/wielcombinatie en in ons bandenhotel voor de verdere afhandeling. Hierbij wordt precies geregistreerd welke wielpositie bij welke auto hoort, zodat verwisseling onmogelijk is.
Als het tijd is voor de zomerset, maakt u weer een afspraak. Vervolgens verzorgen wij het wisselen van de zomer band/wielcombinatie. De gedemonteerde winterset verblijft hierna weer in het bandenhotel. Zo kan er, ongeacht het seizoen, zorgeloos en veilig gereden worden.

Prijs!
De extra kosten zijn gering, omdat de zomerbanden tijdens de winter niet worden gebruikt (dus geen slijtage) en omgekeerd. U betaald slechts € 24,- voor montagekosten en € 30,- voor de opslag in ons bandenhotel.

Informeer naar de mogelijkheden, u bent van harte welkom!