Garantie

Autotrust Extra - Standaard Garantie Autotrust Exclusief Garantie

Lees meer over de AutoTrust Exclusief garantie >>

 

Kies voor de zekerheid van BOVAG garantie
Logo-BOVAG-GarantieAlle gebruikte auto’s worden geleverd met garantie als u kiest voor een afleveringspakket.
Op reparaties en onderhoud ontvangt u 3 maanden garantie. U ontvangt passend vervangend vervoer tijdens BOVAG Garantiewerkzaamheden.

Verlengde BOVAG Garantie
De standaard BOVAG Garantie is onder bepaalde voorwaarden te verlengen tot 12 , 18 of 24 maanden.
Lees de voorwaarden erop na.

BOVAG garantievoorwaarden >>>

Voor u als Particulier hebben wij voor iedere auto een Scherpe internetprijs (basis) en een All-in service prijs.
U kunt zo zelf van te voren bepalen wat voor u belangrijk is.

Internetprijs:
De internetprijs oftewel handelsprijs wordt door autobedrijven onderling gebruikt. Wij geven u echter de mogelijkheid om als Particulier ook van deze voordelen gebruik te maken, weliswaar tegen dezelfde voorwaarden dus geen garantie, geen onderhoudsbeurt maar wel een geldige APK keuringsbewijs, vloeistof controle, tenaamstellen en wasbeurt.

All-in prijs:
Vindt u echter meer dan alleen de prijs belangrijk en wilt u bijvoorbeeld uw huidige auto inruilen, garantie op uw aangekochte occasion en een grote onderhoudsbeurt met nieuwe APK, dan kunt u gebruik maken van de All-in prijs.

Alle occasions bij ons in de showroom zijn voorzien van beide prijzen, zo komt u dus achteraf nooit voor verrassingen te staan!

Wilt u voor langere tijd garantie op uw jonge occasion dan kunt u kiezen voor Autotrust garanties, deze op maat garantie is mogelijk op auto’s tot 7 jaar oud en af te sluiten voor 6-12 maanden.

Garantie
Wanneer u gekozen heeft voor garantie bij de ALL IN prijs is het niet vanzelfsprekend dat er een leenauto ter beschikking staat, dit is altijd in overleg en tegen een vergoeding. Indien u elders op eigen initiatief en zonder onze schriftelijke toestemming werkzaamheden laat uitvoeren, worden de door u gemaakte kosten niet door ons vergoed.

Disclaimer
De uitvoeringsspecificatie van de aangeboden occasions zijn zorgvuldig aangegeven, mocht het voorkomen dat er opties niet aanwezig zijn kan dit nimmer tot een andere verkoopprijs leiden. Om teleurstellingen te voorkomen dient u voor aankoop te controleren of de voor u belangrijke extra’s ook daadwerkelijk op de auto aanwezig zijn. Door aankoop accepteert u de auto in zijn werkelijke specificatie.

Nationale Auto Pas
De Nationale Auto Pas biedt duidelijkheid over de kilometerstand van een occasion. Eén op de achttien gebruikte auto’s in Nederland heeft een opzettelijk teruggedraaide kilometerteller.

Stichting Nationale Auto Pas (NAP) bestrijdt en voorkomt tellerfraude en geeft duidelijkheid over de kilometerstand vóórdat u een gebruikte auto koopt. Als u een gebruikte auto koopt, heeft u behoefte aan betrouwbare informatie.

Sinds 1991 verzamelt Stichting NAP de kilometerstanden van bijna alle motorvoertuigen in Nederland. Zo wordt van vrijwel iedere auto een kilometerhistorie opgebouwd. Als de kilometerstand van een voertuig wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op.
Heeft een occasion een Nationale Auto Pas, dan is dat een extra garantie voor u.